Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)

Jeg har hatt mye "dødtid" i det siste der jeg bare har sittet å lest blogger... Jeg har faktisk blitt helt avhengig! Spesielt av Ulrikke Lund's blogg. Jeg elsker stilen hennes:)

Jeg trodde aldri jeg skulle orke å prøve å lage en blogg igjen, men her er mitt andre forsøk da.  Denne gangen skal jeg prøve å få oppdatert litt mer.

 

Jeg kan likegodt fortelle litt om hva som har skjedd den siste uka da, siden jeg er igang liksom. I sommer var jeg og Kim, kjæresten min, på Roskilde Festival. Det var helt fantastisk morsom, med fantastisk vær og utrolig herlige mennesker. Vi trivdes så godt med "gjengen" vi var på festivalen, at vi bestemte oss for å ha en reunionfest. Reunionfesten tok da sted hos Kim helgen som var. Oppmøtet ble faktisk veldig bra, det var kun 2 stk som ikke kunne komme. Så vi var vel 20 stk som drakk, sang å jugde hele kvelden. Det er noe vi kommer til å gjenta!  

p80102451

p8010336x

 

Selvom vi var rimelig slitne da vi våknet i 9 tiden på søndags morgen så fant vi ut at vi måtte gjøre noe den dagen. Så Simen, Kim og jeg tok en liten spontantur til Tusenfryd:) Der har jeg faktisk ikke vært siden barneskolen, men det var ikke akkurat så mye som var forandret der. Malingen flasset, karusellene skranglet og jaggu tror jeg ikke den samma dama jobba i den ene spilleboden... Men vi klarte til tross for det å ha det kjempe artig! Jeg er egentlig ikke så glad i karuseller, men jeg kjørte faktisk loopen, den store tregreia som jeg ikke husker hva heter, og vannfallet:D Det ligger et par filmer på facebooken min som jeg har lagt ut både fra reunionfesten og Tusenfryd, så det er bare å sjekke ut og gjerne kommentere:)

 

 p80204452

Det var litt av helgen i allefall, men nå skal jeg sette meg for å spise litt kveldsmat og se på det som er igjen av Whale Wars på Animal Planet!
G'Day.

3 kommentarer

Benedicte

05.aug.2009 kl.23:13

Fin blogg, babe! Gleder meg til å følge den:)

Pernille

05.aug.2009 kl.23:14

Liine, så søt blogg du har! :D

linejeanette

05.aug.2009 kl.23:18

takk:))

Skriv en ny kommentar

linejeanette

linejeanette

21, Sarpsborg

Kategorier

Arkiv

hits